Vikariat: Mekanikkonstruktör

Till vår Utvecklings-avdelning i Tranås söker vi en mekanikkonstruktör. Tjänsten är ett vikariat fr.o.m. 210501-220131.

I din roll som mekanikkonstruktör ingår du i olika projektteam och samarbetar med olika funktioner inom företaget. Ditt dagliga arbete präglas av framförallt framtagandet av tillverkningsunderlag – ritningar, instruktioner mm men även ha vana från att ta fram riskanalyser, skapa D-FMEA. Du ska ha ett naturligt driv och en nyfikenhet som driver dig i ditt arbete framåt och som ha flera års erfarenhet av konstruktionsarbete. 

Kvalifikationer

  • Du bör ha högskoleexamen eller motsvarande inom maskinteknik samt erfarenhet av tillverkande industri.
  • Erfarenhet från Solid Works är meriterande.
  • I grunden har du en övergripande teknisk förståelse och kunskap om att snabbt leverera enligt uppsatta mål och med hög kvalitet.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är driven, strukturerad, noggrann och självgående. Du är orädd inför nya arbetsuppgifter, du är kommunikativ, engagerad och nyfiken. Du är en stabil person som är van att prestera och leverera enligt uppsatta mål och processer. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Period
Maj 2021 - januari 2022

Vi erbjuder en roll i ett mycket stabilt och framgångsrikt företag med innovativa produkter. Våra medarbetare uppskattar vår miljö och vi är kända för vårt goda arbetsklimat. 

Ansökan Mekanikkonstruktör
Ansökan med CV och personligt brev skickas till Utvecklingschef pia.sander@kaller.com

Sista ansökningsdag
16 april 2021

Välkommen med din ansökan!

Lyssna på våra medarbetare

Här kan du följa några av Strömsholmens medarbetare som med egna ord berättar om sina roller och arbetsuppgifter, och varför de gillar att jobba här.