Programmerare med elektronikerfarenhet

Till Strömsholmen, avdelning utveckling, i Tranås söker vi nu en person som genom innovation och stark egen drivkraft, vill utvecklas och bli en viktig del av vårt team. Du rapporterar till Utvecklingschefen på utvecklingsavdelningen och i din roll kan utlandsresor förekomma. Utvecklingsavdelningen i Tranås består av 24 personer. Placeringsort är Tranås.

Arbetsuppgifter

Du ansvarar för att bygga upp vårt kunnande kring programmering och elektronik med fokus på våra höjdregleringssystem som är en del av fjädringssystemen som vi designar och tillverkar. I din roll har du nära kontakt med kunder ihop med marknadsavdelningen och även en tät kontakt med leverantörer. Du identifierar behov och funktion för nya och förbättrade produkter. Du stöttar projektteamen med kunskap & support inom ditt område. Du hjälper även kunder med applikationssupport där felsökning är en del. I framtiden kommer du vara en del av ett team som även ansvarar för programmering av våra test/leverans riggar i produktion.

Vi söker dig som har erfarenhet och vana av strukturerat mjukvaruutvecklingsarbete och har goda kunskaper i programmering, elektronik och i styr- och reglerteknik. Erfarenhet av Codesys och/eller LabView, Canbus, styrning av mekaniska hydraulsystem är meriterande. Du har flera års arbetslivserfarenhet och vana av att arbeta självständigt med stort eget ansvar.

För att trivas i rollen är du noggrann och strukturerad och har förmågan att självständigt driva och planera ditt arbete samtidigt som du är en del i det team som arbetar med höjdregleringssystemen. Du är orädd inför nya arbetsuppgifter, du är kommunikativ, engagerad, van att jobba mot mål och överenskomna leveranstider. Du strävar efter att utvecklas genom nyfikenhet och egna initiativ. Du har lätt för att samarbeta med andra, har ett positivt synsätt och kan omsätta dina teoretiska kunskaper i praktiken. Du har kundens behov i fokus. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vidare behärskar du svenska och engelska i tal och skrift.

Du erbjuds ett stimulerande och utvecklande arbete i en dynamisk arbetsmiljö. Strömsholmen är ett globalt företag i en högteknologisk bransch, där mål och resultat skattas högt. Vi strävar också efter att skapa en positiv och öppen företagskultur, där ärlighet, ansvar och respekt är viktiga nyckelord och där alla, oavsett roll, utbildning och ursprung, har samma värde. Vi erbjuder en roll i ett mycket stabilt och framgångsrikt företag i tillväxt, med innovativa produkter och stora visioner om vad vi tillsammans kan åstadkomma. Våra medarbetare uppskattar vår miljö och vi är kända för vårt goda arbetsklimat. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter i en internationell miljö. Välkommen att bli en del av Strömsholmen-andan!

Ort: Tranås

Omfattning: Heltid, tillsvidare.

Information: Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Pia Sander, pia.sander@kaller.com .  

Ansökan: Skicka din ansökan till HR@stromsholmen.com senast den 28 februari 2019.

Lyssna på våra medarbetare

Här kan du följa några av Strömsholmens medarbetare som med egna ord berättar om sina roller och arbetsuppgifter, och varför de gillar att jobba här.