Projektledare

Till vår Utvecklingsavdelning i Tranås söker vi en Projektledare under 6 månader.

Vi söker en projektledare för en 6 månaders period till vår utvecklingsavdelning som ska ansvara för några av våra utvecklingsprojekt. I din roll som projektledare samarbetar du med alla funktioner inom företaget och driver arbetet framåt med ditt naturliga driv och ledarskap. Projekten kan variera i storlek från några veckor till år.

Kvalifikationer

  • Du bör ha högskoleexamen inom maskinteknik eller likvärdig erfarenhet.
  • Erfarenheter av tillverkande industri är meriterande.

Projekten initieras av ledningsgrupp som du som Projektledare ansvarar för att driva från start till mål. Tjänsten är placerad i Tranås. Du rapporterar till R&D Manager.

Vi erbjuder ett intressant och varierat arbete med världsledande produkter på en internationell marknad. Vill du bidra med din erfarenhet och personlighet i ett dynamiskt team ser vi fram emot din ansökan.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är strukturerad, noggrann, målinriktad, van att koordinera och planera. Du ska ha ett naturligt driv att entusiasmera och coacha ditt team och våga ta beslut.
Du är en stabil person som är van att prestera och leverera enligt uppsatta mål och processer. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Vi erbjuder en roll i ett mycket stabilt och framgångsrikt företag med innovativa produkter. Våra medarbetare uppskattar vår miljö och vi är kända för vårt goda arbetsklimat. 

 

Ansökan Projektledare
Ansökan med CV och personligt brev skickas till Utvecklingschef pia.sander@kaller.com

Sista ansökningsdag
16 april 2021

Välkommen med din ansökan!

Lyssna på våra medarbetare

Här kan du följa några av Strömsholmens medarbetare som med egna ord berättar om sina roller och arbetsuppgifter, och varför de gillar att jobba här.