Servicetekniker

Vi erbjuder en roll i ett mycket stabilt och framgångsrikt företag i tillväxt, med innovativa produkter och stora visioner om vad vi tillsammans kan åstadkomma. Våra medarbetare uppskattar vår miljö och vi är kända för vårt goda arbetsklimat. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter i en internationell miljö.

För att möta den ökade belastningen på vår serviceavdelning söker vi nu en servicetekniker för omgående anställning på fabriken i Tranås. Vi ser gärna att du har en verkstadsteknisk utbildning och några års erfarenhet som servicetekniker. Du bör ha god teknisk kompetens samt god samarbetsförmåga. Kunskap om CNC-maskiner och mekanik/el/hydraulik/pneumatik är meriterande.

Arbetsuppgifter

Du kommer att jobba i ett lag med ansvar över en modern maskinpark i en trevlig miljö, där huvuddelen av vår maskinpark består av svarvar från Traub, Okuma och Mazak. I avdelningens arbetsuppgifter ingår:

  • Förebyggande service/underhåll av maskiner och utrustning.

  • Akuta reparationer av maskiner och utrustning.

  • Utföra de förbättringsförslag som kommer in i vårt underhållsprogram.

Ort: Tranås

Omfattning: Heltid, tillsvidare, omgående anställning.

Befattningen är idag dagtid med ett roterande kvällsskift, men kan komma att bli tvåskift i framtiden.

Sista ansökningsdag: 2018-04-20

Skicka din ansökan i form av CV och personligt brev till hr@stromsholmen.com. Märk din ansökan med "servicetekniker".

Information:

Mer information om tjänsten lämnas av vår gruppchef för serviceavdelningen Fredrik Allvin på telefon 0140-570 03, eller vår Vice produktionschef Torgny Enström på 0140-571 25.

Välkommen med din ansökan!

Lyssna på våra medarbetare

Här kan du följa några av Strömsholmens medarbetare som med egna ord berättar om sina roller och arbetsuppgifter, och varför de gillar att jobba här.