Student på Strömsholmen

Student på Strömsholmen

Sommarjobb som produktionsingenjör

Jobba på Strömsholmen i sommar

Är du nyfiken på industrivärlden? Strömsholmen söker nu två sommarjobbare för att stödja och hjälpa produktionen ur ett produktionstekniskt perspektiv. Vi söker dig som går en högskole-/civilingenjörsutbildning i maskinteknik eller motsvarande samt har en inriktning mot produktion alternativt konstruktion. Vi erbjuder ett brett kontaktnät av kunskapskällor och varierande arbetsuppgifter som utvecklar dig som person samt ger dig ett meriterande arbete i verklig miljö på ett världsledande bolag.

Smart Factory: Designa ditt eget sommarjobb

Har du en bra idé som handlar om produktoptimering, innovation/new product development eller marknad? Då kan det bli ditt sommarjobb! Skicka ett mejl till hr@stromsholmen.com där du tydligt beskriver din idé och hur du själv kan bidra. Gillar vi det, kontaktar vi dig i god tid med ett sommarjobbserbjudande.

Designa ditt sommarjobb
Bild

Gör ditt exjobb här!

Hos Strömsholmen får du möjlighet att praktisera dina teoretiska kunskaper inom exempelvis produktutveckling, produktion, marknad eller inköp. Kanske lär du också känna din framtida arbetsgivare och kollegor?

Kontakta hr@stromsholmen.com för mer information om praktik och examensarbeten.