Om Strömsholmen

Om Strömsholmen

Strömsholmen AB utvecklar, tillverkar och marknadsför gasfjädrar och gashydrauliska system för pressverktyg och tunga terränggående fordon. Vi har utvecklat och förfinat denna teknik sedan 1983 och är sedan många år världsledande med en export på 95 procent.
 
Strömsholmen AB grundades redan år 1876 och i 141 år har vi utgått från småländska Tranås, mitt mellan Jönköping och Linköping. Vi är ca. 500 anställda i åtta länder med egen tillverkning och montering i Sverige och Nordamerika, samt distributörer i 46 länder.
Företaget ingår som en självständig del i Barnes Group Inc (NYSE:B) i USA. 

Om Strömsholmen

Om Barnes Group

Barnes Group Inc. (NYSE: B) levererar högteknologiska produkter, differentierad industriell teknik och innovativa lösningar till slutmarknader och kunder över hela världen. Företagets specialiserade produkter och tjänster används för en mängd olika tillämpningar inom flyg, transport, tillverkning, hälso- och sjukvård samt förpackningsindustrin. Barnes Groups skickliga och engagerade medarbetare borgar för såväl högsta prestation som för en konsekvent, hållbar och lönsam tillväxt. Mer information finns på www.BGInc.com.

Certifikat


BRIS Supporter